Over mij/Cliënten vertellen

‘Probeer niet om een succesvol mens te worden, probeer om een waardevol mens te worden.’ Albert Einstein

Mijn loopbaan ben ik begonnen als muziekdocent en koordirigent. Het verlangen naar verdieping leidde tot de studie psychologie aan de Open Universiteit. Met veel plezier heb ik daar mijn Master Levenslooppsychologie behaald. Ik werk vanuit de positieve psychologie die zich richt op motivatie, groei en veerkracht.

Men omschrijft mij als warm, kundig en betrokken, open voor nieuwe kennis en ervaring.
ACT helpt mij om in het hier en nu te zijn en voluit te leven. ACT blijft zich voortdurend ontwikkelen, daarom neem ik regelmatig en met veel plezier deel aan intervisie, supervisie en bijscholingen. 

Daarnaast geef ik workshops en trainingen over het thema veerkracht, ACT en/of hoogbegaafdheid

Opleidingen/trainingen:

  • ACT-psychosociaal therapeut
  • ACT!-trainer/coach
  • Master Psychologie Open Universiteit Nederland (Psycholoog NIP)
  • Mindfulness (MBSR)
  • HBO Muziekdocent en koordirigent

Wat cliënten vertellen:

Gerard: ‘Anita heeft me geholpen orde te scheppen in de chaos van mijn gedachten door me steeds weer terug te brengen bij een klein aantal kernpunten waar mijn gedachten omheen cirkelden. Ik sta na onze gesprekken kalmer en vrijer in mijn leven.’

Maaike: ‘Anita gaf me geen antwoorden, maar stelde de juiste vragen!’