Over mij

 

‘Probeer niet om een succesvol mens te worden, probeer om een waardevol mens te worden.’ Albert Einstein

Mijn naam is Anita Minnema. Mijn loopbaan ben ik begonnen als muziekdocent en koordirigent. Het verlangen naar verdieping leidde tot de studie psychologie aan de Open Universiteit. Met veel plezier heb ik daar mijn Master Levenslooppsychologie behaald. Ik werk vanuit de positieve psychologie die zich richt op motivatie, groei en veerkracht.

Men omschrijft mij als warm, kundig en betrokken, open voor nieuwe kennis en ervaring.
ACT helpt mij om in het hier en nu te zijn en voluit te leven. ACT blijft zich voortdurend ontwikkelen, daarom neem ik regelmatig en met veel plezier deel aan intervisie, supervisie en bijscholingen. De komende twee jaar word ik opgeleid tot ACT-therapeut.

In mijn vrije tijd speel ik graag piano, werk ik in de moestuin of maak ik een stevige wandeling in het bos.

Opleidingen/trainingen:

  • ACT-therapeut i.o.
  • ACT-coach
  • ACT!-trainer
  • Master Psychologie Open Universiteit Nederland (Psycholoog NIP)
  • Mindfulness (MBSR)
  • HBO Muziekdocent en koordirigent

Lid ACBS

Lid Mensa